Залози на виртуален баскетбол привличат клиентите в букмейкърите


Залози на виртуален баскетбол привличат клиентите в букмейкърите
21-05-2020 21:05 | BGbasket.com

В настоящата сложна ситуация, когато почти всички спортни събития на планетата са отменени или замразени за неопределен срок, българският букмейкър Efbet предлага голямо разнообразие от виртуални спортове и множество различни пазари за залог. В следващите редове ще се опитаме да разгледаме по-подробно мачовете от секцията на виртуален баскетбол на хазартния оператор.

 

Във виртуалното баксетболно първенство на Efbet се състезават 16 отбора. Може да залагате на всеки двубой от предстоящия кръг. Резултатите се генерират от специален компютърен чип, който решава резултата на абсолютно случаен принцип. Предоставя се картина на живо от срещата. В първенството участват отборите от най-популярното баскетболно състезание в света – NBA(Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада) .

Правилата на виртуалния баскетбол са заимствани от тези на реалния спорт. Тимът, който отбележи повече точки, печели. И виртуалните мачове се решават в четири части, като първите две са първо полувреме, след което има кратка пауза и следват второто полувреме (трета и четвърта четвърт).

 

Основни пазари за залози на виртуален баскетбол

От Efbet се опитват да предлагат почти същото количество пазари за залог на виртуални мачове, колкото и на повечето обикновени срещи от истинските баскетболни първенства. Основните маркети за залог са: победител в мача, общ брой точки, различи видове хендикапи и първи отбор до определен брой точки.

 

Залог за победител в срещата – залагате на кой отбор ще залози. Предлагат се и други вариации: победител в частта, победител за първото или второто полувреме.

 

Общ брой точки – залагате на общия брой точки, отбелязани и от двата отбора. Обикновено букмейкърът предлага стандартна линия под и над. Ефбет предлага доста разнообразни линии, както и пазари за под/над във различните полувремена и четвъртини.

 

Хендикап залози – с тяхна помощ може да прибавите или извадите точки от актива на избрания отбор. Предлагат се хендикапи, както за цялата среща, така и за полувремето.

 

Залози за разликата – Можете да поставите залог на това, че единият отбор ще спечели с определена разлика: от 1-5 точки, от 6-10 точки или 10 + точки. Тези пазари са чудесна възможност да играете на малко по-висок залог, във мачове с ясно изразен фаворит.

 

Първи до определен брой точки – може да залагате на това, кой от отборите ще достигне първи до 20, 40 или 60 броя точки.

 

Efbet предлага множество разнообразни и интересни пазари за залози на виртуални баскетболни мачове. Най-хубавото на тези срещи е това, че те никога не спират, подобно и на залозите на eSports в онлайн букмейкърите. Може да наблюдавате и да играете на подобни баскетболни двубои 24 часа в денонощието и по всяко време на годината.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи