Матушев нанесе първа загуба на Везенков в е-баскет лигата


Матушев нанесе първа загуба на Везенков в е-баскет лигата
25-05-2020 18:00 | basketball.bg

Решаващ трети мач ще определи единия полуфиналист в БФБ е-баскет лигата.

 

В здрава битка Александър Матушев се оказа единственият, успял да победи Александър Везенков в играта. Юношата на „Ямбол“ загуби първия, но спечели втория мач от серията си срещу звездата на „Олимпиакос“ и двамата ще спорят за място в следващия етап след 1-1 до момента.

 

Това бе първо поражение на Везенков в турнира до момента. Победителят в сблъсъка Матушев-Везенков ще спори с друг младежки национал – Ерик Искренов.

 

Центърът, преминал през „Академик 17“, БУБА Баскетбол и „Левски“, се наложи над Душан Олоуич с 2-0 и вече чака следващия си съперник. Изцяло чуждестранен ще е другият полуфинал.

 

Михайло Секулович с „Балкан“ се добра до тази фаза след като спечели убедително и двете си срещи с Виктор Онудуие, играещ с „Берое“.

 

Германецът Кай Шаленберг е следващият му съперник след 2-1 в серията срещу Лео Шмид, като и двамата играха с отбор „Джеди Мастърс“.

 

Гледайте мачовете от БФБ е-баскет лигата в ефира на ТВ1 и YouTube!

 

Днес, в 18:40 ч., гост в студиото ще е наставникът на "Академик" (София) в НБЛ, помощник на Росен Барчовски в мъжкия национален отбор и селекционер на юношеския национален отбор Георги Давидов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи