Обявиха срок за записване и наградите за победителите на 3х3 турнира в София


Обявиха срок за записване и наградите за победителите на 3х3 турнира в София
14-07-2020 11:00 | BGbasket.com

23 юли е крайният срок за записването за  първия по рода си турнир 3х3 на най-доброто игрище за този спорт в България – на спортния комплекс "Свети Георги-Лозенец" в София, който ще два дни по-късно - на 25 юли. Надпреварата, която ще е първа за годината у нас в този вече олимпийски спорт е със съдействието на федерацията по баскетбол.
 
Сложната епидемологична обстановка в България, която налага повече време за подготовка е принудила организаторите да сложат краен срок за записвания и да има лимит на участниците. Както вече информирахме таксата за участие е 75 лв., а записванията стават на телефон 0899992727 и на мейл sport@escl.bg. Банковата сметка за превод на таксата е BG52UNCR70001523516151.
 
Турнирът ще е отворен за мъже и жени над 17-годишна възраст. 
 

Победителят в турнира ще получи 500 лв., като финансови стимули ще получат и останалите три отбора, достигнали до полуфиналите.

 

Награди ще има за всички участници. За победителите в двата конкурса за забиване на топката в коша и за точна стрелба зад линията за три точки ще има по чифт баскетболни кецове. Турнирът и индивидуалните състезания ще се играят със специални топки, осигурени от фирма Диас спорт.

 

Организаторите ще осигурят по време на състезанията нужното за този спорт добро настроение за всички, които дойдат да участват в надпреварата или просто да гледат. Водещ на шоуто ще е добре познатият в баскетболните среди журналист Деян Веселинов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3x3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи