BGbasket.com все така има нужда от вас!


BGbasket.com все така има нужда от вас!
10-08-2020 17:14 | BGbasket.com

Скъпи читатели, хора, които също като нас, обичате баскетбола с цялото си сърце,

 

Нашият зов за помощ се загуби в еуфорията от подновените баскетболни мачове, нали?!

 

Ежедневните ни старания да споделяме случващото се в баскетболна България и най-вече при подрастващите, продължават, напук на свършващите ни сили и ресурси...

 

Но нуждата от Вашата помощ и подкрепа все още е факт, който ни притиска непрекъснато.

 

Отново се обръщаме се към вас в най-трудния момент, в който сме попадали някога. Кризата, която започна и според прогнозите на специалисти тепърва ще се разгръща след COVID-19 пандемията, поставя много медийни организации в положение, граничещо с изчезване.

 

За съжаление вашият баскетболен сайт BGbasket.com също е в подобна позиция, като ситуацията все още продължава да е изключително трудна. Затова отново се обръщаме към вас с апел - да ни подкрепите, ако харесвате това, което правим, и искате да продължим да ви информираме за събитията в баскетболния свят.

 

Верни на себе си, че единствени обръщаме внимание на подрастващите, ви обещахме да се опитаме да издържим до края на финалите им, които завършват през август, но след това ще е невъзможно да продължим, ако нещо не се промени драстично.

 

Винаги сме се стремяли да спазваме най-високи професионални стандарти и информацията, публикувана в сайта, да бъде точно отражение на действителността. Да бъдем навсякъде, да обръщаме внимание от най-малките, до най-големите - за нас всички са звезди.

 

Това са основните фактори вие да сте част от нашата лоялна и редовна аудитория, на която в момента ние разчитаме по начина, по който тя разчита на нас. Ако желаете да подкрепите дейността ни и да продължим да бъдем вашето специално място за баскетбол, станете наш партньор! Продължаваме да се борим и да търсим подкрепа с надеждата, че в баскетбола ни и не само, все още има хора, които ни вярват и искат да ни има!

 

Сметката на BGbasket.com

Пощенска банка

BG06BPBI81701600859540

Фрий Медиа Груп ООД

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи