BGbasket.com стана на 17 години, но може да навърши пълнолетие


BGbasket.com стана на 17 години, но може да навърши пълнолетие
28-08-2020 10:00 | BGbasket.com

През месец август имаме един повод за радост и един за тъга. На 11 август се навършиха 17 години от появата на любимия на баскетболната общественост в България информационен сайт BGbasket.com.

 

През всички години в екипа му са работили само хора, изцяло отдадени на идеята и професионалните стандарти и обичащи баскетбола с големи и чисти сърца. Отразени са безброй първенства с десетки хиляди материали и стотици хиляди резултати от всяка възраст и от цял свят.

 

Лошата новина, с която публикуваме този текст обаче е, че вероятно сайт номер едно за баскетбола в България няма да съществува, за да посрещне своя 18-и рожден ден. Въпреки че дълго време проблемите не бяха видими и се справяхме въпреки тях, от началото на 2020 година сайтът съществува само заради споменатата любов на авторите му към него и баскетбола.

 

Затова се обръщаме към вас, скъпи читатели, които през годините сте откривали новото, радвали сте се и сте се ядосвали за любимите си отбори, вдъхновявали сте се от историите на спорта и състезателите, споделяли сте мнението си. Имаме нужда от вашата помощ, за да продължим да правим това, което правим, защото в противен случай сайтът няма да може да започне месец септември и ще спре в края на август. И дори не говорим за заплати на екипа, а за чисто техническо съществуване, свързано с поддръжка и хостинг.

 

Ще бъдем благодарни на всеки, който може да допринесе дори с минимална сума, да помогне за оцеляването на любимия сайт на всички нас.

 

Ние се борим и ще се борим докрай, но няма как да успеем без вашата подкрепа! Благодарим, че сте с нас!

 

Екипът на BGbasket.com

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи