Теди Буков се раздели с ЦСКА


Теди Буков се раздели с ЦСКА
(сн: BGbasket.com)
13-08-2020 16:01 | BGbasket.com

Треньорът в школата на ЦСКА Теди Буков повече няма да бъде част от клуба. От следващия сезон той ще продължи кариерата си в унгарския Дебрецен, където отново ще работи с подрастващи.

 

Наставникът използва социалните мрежи, за да отправи емоционално послание на раздяла с „червените“. Ето какво написа той:

 

"Всяко нещо има своето начало и своя край. Днес бе и моят последен ден като треньор в школата на ЦСКА.

 

През последните 4 години преживяхме много, но го преживяхме заедно! Създадохме истински колектив между състезатели, треньори, ръководители и родители! Не спечелихме купи и медали, но спечелихме доверието си! Излизахме от зоната си на комфорт ежедневно и вярвам, че поставихме основите за успешно бъдеще на максимално много играчи и като хора, и като баскетболисти ! За 8 години клубът има 11 професионални играчи и поне още 4 от идващите набори със светло бъдеще в играта! Това е най-големият ни успех!

 

Искам да благодаря за подкрепата, уважението и разбирането на Христо Ценов, Роберт Гергов, Ахилеас Зикас, Красен Киров и всички въвлечени в организацията на клуба.

 

Благодаря на децата, които останаха, жертваха времето си и детството си в името на общата кауза! Благодаря, че въпреки натиска от моя страна, не се пречупиха, а станаха по-силни и по-твърди! Благодаря, че показваха уважение и подкрепа към мен и философията ми!

 

Искам да пожелая на всички в клуба треньори, ръководители, играчи и родители да бъдат здрави, да преминават през трудностите, да вярват в себе си и в процеса.

 

Не изневерявайте на вярванията си и винаги давайте на хората около вас. Колкото повече давате, толкова повече ще взимате. Поставяйте общата цел пред личната и бъдете щастливи!

 

ОБИЧАМ ВИ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

 

САМО ЦСКА!!!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЦСКА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи