Кецове и топки за най-добрите забивачи и стрелци на 3х3 турнира в София


Кецове и топки за най-добрите забивачи и стрелци на 3х3 турнира в София
15-09-2020 17:02 | BGbasket.com

Организацията за дългоочаквания турнир на терените на спортния комплекс при St. George International School & Preschool в София продължава с пълна сила.

 

До надпреварата остават десетина дни - на 26-ти и 27-ми най-доброто игрище за 3х3 ще отвори врати за първи път.

 

Записването тече онлайн на платформата play.fiba3x3.com, а цената за участие е 75 лв.

 

За записване е достатъчно отборът да се регистрира на горния линк, а таксата може да се плати и на място в Спортен комплекс St. George, бул. Никола Вапцаров 47, Лозенец или да се преведе и по сметка - BG52UNCR70001523516151 - Многоспортов ученически клуб "Св.Георги" основание - участие в спортни занимания и име на отбор.

 

Надпреварата може да се похвали освен с перфектните условия, покриване на всички изисквания на ниво международен 3х3 турнир, и с награден фонд от 2500 лв. Победителите ще си тръгнат с 1000, вторите - 700, бронзовият медалист - 500, а четвъртите ще се утешат с 300 лв.

 

Най-атрактивният забивач, и MVP на турнира ще си занесат у дома и чисто нови оригинални кецове Air Jordan, предоставени от FootCourt, а най-точният стрелец от разстояние ще може да тренира с новата 3х3 топка на Molten от Диас спорт. Феновете ще могат да се възползват и от преференциални цени за специални топки.

 

За настроението на публика и участници ще има силно музикално присъствие, игри с награди, а Chilli Hills Streetкitchen.bg ще ни зарежда с най-вкусните бургери и разхладителни напитки.

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: 3x3
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини