Берое отстъпи на Крайова у дома


Берое отстъпи на Крайова у дома
(сн. beroebasket.com)
24-09-2020 21:28 | beroebasket.com

Берое загуби втората си контрола в Стара Загора от тима на Университатя Крайова с 58:88. Умората в тима на домакините натежа в днешната среща и това си пролича в хода на целия двубой. 

 

Берое започна добре днешния мач, но въпреки това след няколко минути гостите успяха да поведат. В средата на частта „зелените“ изравниха, но до края Крайова успя да поддържа макар и минимална преднина. В заключителните секунди гостите отбелязаха на два пъти и затвориха частта при 20:12 в своя полза.

 

Далеч по-резултатни бяха вторите десет минути на двубоя. И двата тима успяха да намерят правилния път към противниковия кош. Румънският обаче продължи да бъде по-свежият на игрището, а това си пролича от няколко успешни нападения в заключителните минути преди почивката, като паузата в мача дойде при резултат 45:33 за Крайова.

 

След почивката умората в редиците на Берое излезе на преден план. Старозагорци отстъпиха пред по-агресивната игра на своя опонент. На този фон гостите наредиха и успешна стрелба от зоната на трите точки. В края на третата четвърт „зелените“ вече изоставаха с 28 точки от румнския си противник – 44:72.

 

В последната четвърт картината на терена не се промени съществено. Дистанцията в резултата се запази около 30 точки. Последната сирена дойде при окончателното 58:88 в полза на Крайова.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Крайова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи