Тити Папазов: В последните секунди беше лотария


Тити Папазов: В последните секунди беше лотария
(Снимка: НБЛ)
19-10-2020 09:40 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов призна, че тимът му е стартирал по най-добрия начин в НБЛ, след две победи в Самоков и Стара Загора.

 

След успеха над Берое, Папазов заяви: „Много интересен мач. Смятам, че и домакините да бяха спечелили, нямаше да бъде незаслужено. Берое доминира през по-голямата част от второто полувреме. Ние обаче показахме характер и доказахме, че в тима ни има химия, което ни помогна на два пъти да се върнем след изоставане от 8 точки. В последните секунди беше лотария. Имаше много грешки, но смятам, че трябва да сме доволни от старанието."

 

Кадровите проблеми продължават да мъчат "сините", а през второто полувреме травма в коляното получи и Йордан Минчев, който не успя да доиграе двубоя. "Ние много се скъсихме след контузията на Йордан Минчев. Липсваха ни и Чавдар Костов, и Асен Великов. В много дълги периоди от срещата играха млади играчи за нас," каза Папазов.

 

"Има спорна ситуация на края на мача. Изхождайки от огромния опит на Мартин Хорозов предполагам, че е отсъдил правилно."

 

"Убеден съм, че ние имаме много големи резерви. Берое са по-подготвени от нас. Ние компенсирахме тяхната физическа мощ с много себераздаване."

 

"Този отбор е свикнал да побеждава. В Самоков отново се върнахме след изоставане, което говори, че този тим има характер. Това е изключително ценен мач за нас. Отборът на Берое в последните години винаги имаше много скъпи селекции, което носи съответната отговорност. Днес те залагат на по-млади състезатели и това сваля от напрежението и очакването."

 

"Смятам, че победихме на два терена, на които е много трудно. Ние започнахме с летящ старт. Важна победа,“ каза още Папазов за beroebasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи