Поръчайте от BGbasket.com книгата за легендарния Дрийм Тийм с 20% отстъпка за Деня на будителите


Поръчайте от BGbasket.com книгата за легендарния Дрийм Тийм с 20% отстъпка за Деня на будителите
29-10-2020 15:12 | BGbasket.com

Баскетболът се превърна в религия за много от нас благодарение на тази група отбрани личности. Да видиш на едно място събрани звезди от ранга на Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли… това е максимумът, на който някой спортен фен някога е можел да се надява. Нарекоха ги „Дрийм тийм“. И в това няма нищо случайно. Никога преди това не е имало и никога след това няма да има друг подобен тим. Първите винаги са уникални. И остават завинаги в историята. Такава бе селекцията на Чък Дейли, представляваща националния отбор на САЩ по баскетбол на Олимпиадата в Барселона през 1992 г.

 

Благодарение на книгата на Джак Маккълъм „Дрийм тийм“ имаме възможност да се докоснем до същината на този легендарен отбор. Авторът успява да ни пренесе максимално близо до иконите на баскетбола. Толкова точен и достоверен е неговият разказ, сякаш сме там сред тях – на трибуните, в автобуса, в казиното, в хотела или в закусвалнята. И спокойно им задаваме въпроси или просто се любуваме на великолепието им. Но в същото време това не е хвалебствие за този знаменит състав. Това е истината за него. Начинът, по който е събран, с вникване в детайлите, без никакви компромиси и съображения. Истината, такава, каквато я е видял Маккълъм, през неговите очи или тези на очевидците.

 

Издателите от Premium Books са се постарали да пресъздадат това невероятно усещане. Единствената по рода си книга ще излезе на българския пазар през следващата седмица - на 21 октомври. И всички фенове, не само на баскетбола, но на спорта изобщо, ще могат да я прочетат. Това е книга, която си струва да имате и да прелиствате през определен период от време.

 

Още сега можете да направите предварителна заявка за книгата чрез BGbasket.com на имейл office@bgbasket.com. Редовната цена за издание с меки корици е 20 лв., а с твърди - 25 лв. Цена за доставка се поема от купувача.

 

По случай Деня на будителите - 1 ноември правим и специална отстъпка за нашите читатели. От 29 октомври до 8 ноември включително може да поръчате книгата с 20% намаление от коричната цена - 16 лв. за изданието с меки корици и 20 лв. за това с твърди.

 

Може да подкрепите BGbasket.com и като закупите някоя от останалите книги, които предлагаме.

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини