Алекс Симеонов: Имаме много още какво да покажем


Алекс Симеонов: Имаме много още какво да покажем
(сн. rilskibasket.com - Rilski Sportist Bulgaria)
07-11-2020 21:06 | BGbasket.com

Баскетболистът на Рилски спортист Алекс Симеонов бе сред най-добрите за отбора си при победата срещу Черноморец в Бургас днес. Ето какво сподели той пред Max Sport 2 след срещата:

 

„Донякъде съм доволен от победата. Смятам, че имаме доста още да градим. В тези две седмици, в които не играхме, поработихме доста върху играта ни. Не бяхме в пълен състав заради проблемите с коронавируса в националния отбор. Имаме един играч, който не е с нас, както и масажистът. Доволен съм единствено от победата, но имаме много още какво да покажем.

 

Черноморец игра много бърз баскетбол, което е нестандартно за нашата лига. Ние поведохме в началото с повече и може би малко се отпуснахме, после те наваксаха, но ние пак поведохме. Пътувахме днес и може и това да се отрази, но защитата ни беше наистина слаба.

 

В последните години ми се налага често да сменям отборите у нас и в чужбина. Бързо свикнах. С повечето момчета, като изключим американците, бях играл и преди това в други отбори, така че адаптацията беше лесна.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Алекс Симеонов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи