Поредни отложени мачове при подрастващите


Поредни отложени мачове при подрастващите
(сн: BGbasket.com)
12-11-2020 17:01 | BGbasket.com

Ръстът на заболеваемостта в страната доведе до отлагането на още мачове при подрастващите.

 

Турнирите при 12-годишните момчета в група А и Б на регион Родопи, които трябваше да се проведат на 14 и 15 ноември в Пловдив, са отложен. Причината е, че част от отборите са възпрепятствани да вземат участие в надпреварата поради здравословни проблеми. В момента се търсят други подходящи дати за провеждането на мачовете.

 

В зона Рила също се отлагат няколко турнира, предвидени за този уикенд – момчета U12 в Перник, момчета U14 в Перник, момичета U14 в Гоце Делчев и момчета U16 в Кюстендил.

 

Мачовете при 16-годишните момичета от група А на зона Витоша и Рила, насрочени за събота (14.11) в София, са отложени, докато срещите в група Б ще се проведат по план. Неделният двубой Банкя – Локомотив от I дивизия при момчетата в тази възраст също няма да се проведе в този ден. Отложена е и срещата при 12-годишните момчета Банкя – Шампион 2006.

 

Поради карантинирани състезателки от БК Вълци до 13 ноември включително, турнирът при 12-годишните момичета ще се проведе на 15 ноември (неделя) със същата програма.

 

Три срещи от Елитните група за момчета U14, насрочени за тази събота, са отложени. Става въпрос за мачовете Шумен - Черноморец,  Делфин - Черно море и ЦСКА - БУБА.

 

Срещата Тунджа - Академик в същата възраст пък ще се проведе седмица по-късно - на 21.11. Тогава по програма имаше още един двубой - между Берое и Академик, но ще се определи нова дата за изиграването му,

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
7dnisportbg
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи