Васил Евтимов: В момента сме най-добре подготвеният физически отбор в България


Васил Евтимов: В момента сме най-добре подготвеният физически отбор в България
(сн. balkanec.bg)
11-11-2020 22:01 | balkan-basket.com | BGbasket.com

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов бе изключително щастлив след победата на неговия тим срещу Балкан в Ботевград. Ето какво заяви наставникът след срещата:

 

„Искам да поздравя отбора на Балкан, защото те също играха много добре и мачът наистина беше на косъм. Единствената разлика е, че в продължението успяхме да поведем. Мисля, че на този етап, може би сме най-добре подготвеният отбор физически в България, все пак тренираме от юли и в този момент настина се показахме, че сме по-добрият отбор.

 

Искам да поздравя моите момчета, защото наистина чакахме тази победа от много дълго. Казах им, че искам да спечелим мача, за да зарадваме най-вече клуба и ръководството, защото играем за тях и те наистина показаха сърцата игра.

 

В началото не ни вървеше тройката като цяло, дори процентът на стрелба на чужденците процента беше лош, но за разлика на това играхме много добре в защита и това се показа. Както казах още пред телевизията миналата седмица, мисля, че Черноморец ще бъде изненадата на шампионата тази година и както видяхте днес, победихме на действащия шампион на България на техен терен. Много съм щастлив за моите момчета, които чакаха дълго време този момент.

 

С Черно море сме играли два пъти преди сезона. Един път вкъщи и един път навън. Очаквам мачът с тях да бъде оспорван, защото в тяхната зала се играе трудно. Искам този мач да го забравим. Аз като техен треньор ще направя всичко възможно да подготвя отбора за мача в събота. Още утре вечер на тренировка започваме. Нека сега да се радваме на тази победа по пътя към Бургас, но утре трябва вече да забравим тази победа и оттук нататък само да градим и да вървим само нагоре.“

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Васил Евтимов
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини