Янев: Избрах Бърно заради добрата организация и високите амбиции


Янев: Избрах Бърно заради добрата организация и високите амбиции
(сн. FIBA.basketball)
02-12-2020 16:19 | BGbasket.com

Александър Янев беше официално представян като ново попълнение на Бърно Баскет. Националът разкри и защо е избрал да продължи кариерата си именно там.

 

„Чувал съм само добри неща за този град. Преди няколко сезона играх в Австрия и знам, че Бърно е много красив. Също така знам, че това е клуб, който има добра организация и амбиция да достигне възможно най-високо. Искам да бъда част от него и да помогна за постигане на поставените цели“, заяви Янев пред официалния сайт на Бърно.

 

„Играл съм в много европейски държави: Гърция, Испания, Австрия, Хърватия. Бях в Аржентина един сезон. Определено ще ми бъде много интересно да играя в чешката лига“, добави той.

 

Янев е уверен, че с новия му тим могат да постигнат много. „За мен е важно винаги да давам най-доброто от себе си, да показвам уменията си и да помагам на отбора с представянето им. Мисля, че ако всички работят добре и правят това, което казват треньорите, можем да бъдем наистина страхотен отбор“, каза още баскетболистът.


За момента Бърно заема четвъртото място във временното класиране в чешката лига с баланс 4-2. Янев може да дебютира за отбора си още утре при домакинството на Свитави.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Янев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи