Любомир Минчев: Не ми харесва как подходихме след почивката


Любомир Минчев: Не ми харесва как подходихме след почивката
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
03-12-2020 12:48 | beroebasket.com

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев  бе доволен от убедителната победа срещу Теодо в Балканската лига, но не и от играта на тима му през второто полувреме.

 

„Победата беше задължителна. Оттук нататък трябва да събираме точки, за да се класираме в следващата фаза. Генерално ще разделя двубоя на две части. Доволен съм от представянето ни в първото полувреме. Играхме добре в нападение и защита.

 

Абсолютно недоволен съм от втората част. Отдавам случилото се след почивката на аванса от 30 точки. Успяхме още в началото да направим сериозна разлика. Не ми харесва обаче как подходихме след почивката. Теодо заигра по-агресивно и успяха да ни извадят от ритъма ни на игра. Тепърва от тук нататък можем да стартираме нормален тренировъчен процес. Доволен съм от дебюта на новото попълнение“, коментира Минчев.

 

Баскетболистът на тима Симеон Илиев също сподели впечатленията си за срещат. „Радвам се, че победихме. Беше задължителна победа за нас, тъй като натрупахме три загуби в турнира. Всеки един двубой е много важен за нас. Имаме много да работим. Само от два дни сме заедно в отбора. Имахме някои национали. Можехме да играем по-добре в защита през втората част, но се надявам, че ще подобрим играта си. Присъствието на Стоянов, Маринов и Ваклинов се усети. С тях сме по-свежи и агресивни“, заяви Илиев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи