Николай Стоянов: В празните зали няма домакински фактор


Николай Стоянов: В празните зали няма домакински фактор
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
05-12-2020 21:27 | BGbasket.com

Баскетболистът на Берое Николай Стоянов бе най-резултатен за отбора си, но неговият тим претърпя драматично поражение от Академик Пловдив. Ето как той коментира развоя на мача пред Макс Спорт 2:

 

„Имаме два загуби с точка от този отбор. Беше важна среща, която се надявах да вземем днес. Надиграха ни със зонова преса. Подготвихме се за това, очаквахме да го имат в играта си, но не успяхме да отговорим на тяхната агресия. Спечелиха борбата под нашия кош и закономерно ни победиха.

 

Целият отбор се чувстваше добре физически, въпреки че имаме национали. Онзи ден играхме мач в Балканската лига. Просто не успяхме да изпълним поставената задача срещу тяхната защита, която показаха днес. Вкараха и много точки от втори шанс, които в края бяха ключови. При загуба с една точка всеки кош е важен.

 

Отборите, които са в Топ 5, включително и Пловдив, са равностойни. Единствено Левски успяха да запазят състава си. При тях се вижда едно израстване, което е нормално при играчи, които за втора поредна година играят заедно. Основното ядро се запази. Смятам, че ще бъде интересно до края на сезона. В празните зали няма домакински фактор.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Николай Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи