Дяковски : Ноември ни върна в предучилищната


Дяковски : Ноември ни върна в предучилищната
(сн. НБЛ)
05-12-2020 22:45 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски призна, че ще трябва да мине време, преди да се влезе отново във форма, и физически, и игрово.

 

“Ноември ни върна не в първи клас, а в предучилищната. Физическата и баскетболната форма ще трябва да почакаме за тях явно," сподели Дяковски след поражението от Черно море Тича в Плевен. "Ситуацията е тежка, защото някои играят, други не заради карантина, но това е положението. Който се опази, опази. Няма значение с кой играем, важното е да сме здрави и да се възстановим, за да започваме малко по малко да се подготвяме.”

 

Вдъхновен Черно море си тръгна с победа от Плевен

 

Любен Пасков допълни: “Имахме много проблеми, така че резултатът беше очакван. Надяваме се в следващите дни да тренираме по-нормално и да покажем по-добра игра. С подобни паузи от няколко седмици и дори месец се нарушава ритъма и сега ще имаме нужда от време, за да можем отново да влезем в такъв. Това ще стане с тренировки. Хората не ги интересуват оправданията, не можем да се оправдаваме с нищо. Надявам се да тренираме и да запишем поне две победи през този месец.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи