Силвия Пеева: Вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина


Силвия Пеева: Вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина
(сн: BGbasket.com, архив)
31-12-2020 16:06 | Мария Мицова

В навечерието на новата година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето и ретроспекцията на Силвия Пеева, наставник на Славия:

 

Каква година изпращате?

 

- Изпращам година, пълна с предизвикателства и хубави моменти за мен, като изключим ситуацията в световен мащаб, която изненада всички ни. Аз силно вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина. Явно всички ние трябва да се замислим какви хора сме? Да обръщаме и да отделяме повече време на най-близките си. Да уважаваме и ценим приятелите си.

 

Изпращам година с един завършен за мен цикъл. Момичетата набор 2001/02г. стана шампион при девойки. А дори това не е най-важното. Набор, който израстна буквално пред очите ми. Момичета, който от деца се превърнаха в едни умни, осъзнати, устремени, борещи се и знаещи какво искат от живота млади хора. Повечето от тях ще продължат да играят баскетбол и учат, някои и зад океана. Други ще наблегнат на обучението си в различни сфери. Изключително много се гордея с всяка една от тях и им пожелавам успех! Да бъдат много здрави, а аз винаги ще вярвам и ще бъда до тях.

 

Как виждате първенството до момента?

 

- Първенството до момента не ми се искаше да бъде точно такова. Жалко, че останахме само шест клуба, които участваме и това автоматично прави конкуренцията по-малка. Хубавата страна е, че мачовете и тренировъчният ни процес продължиха и не се повтори сценарият от миналата година.

 

Какво си пожелавате за новата година?

 

- За Новата година си пожелавам само много здраве на мен и всички мои близки, и на цялото ни баскетболно общество.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи