Тони Дечев: Виждам и хубави неща по време на мач


Тони Дечев: Виждам и хубави неща по време на мач
(сн: НБЛ)
12-01-2021 21:17 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев сподели след добрия мач срещу Рилски спортист: “Смятам, че отново изиграхме нелошо първо полувреме срещу един добър отбор. Изпуснахме един много деликатен психологически момент, в който можехме да поведем с голяма разлика и да поставим наистина отбора на Самоков под напрежение. За съжаление, пропуснахме възможността.

 

Оттам нататък, след една много дълга серия от 14:0, след наши грешки и лоши решения, нещата се обърнаха. Надявах се това да се случи по-късно в мача, исках да стоим близо до края и да се опитаме да изненадаме отбора на Самоков, който наистина е добър, играе добре и с лекота.

 

Поздравявам отново своите момчета за тези минути, в които сме концентрирани, в които се борим и играем равностойно дори и с най-добрите.

 

Продължаваме нашата работа, продължаваме с мачовете, които ни предстоят, този вече е в миналото. Не мога да бъда доволен след загуба, но в крайна сметка виждам и много хубави неща, които тренираме и се случват по време на мач, което е най-важното.”

 

Евгени Василев добави: “Играхме добре до третата част. След това вероятно умората ни оказа влияние. Допуснахме много грешки, противникът ни натисна и така се стигна до крайния резултат.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи