Йордан Янков: Чист късмет е, че накрая не ни вкараха


Йордан Янков: Чист късмет е, че накрая не ни вкараха
(сн. НБЛ)
27-01-2021 10:21 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков не бе доволен от представянето на своя тим при драматичната победа срещу Спартак след продължение. Ето как той коментира развоя на срещата:

 

„Най-голямата щета в този мач е, че не знам какво е състоянието на Робърт. Дано се е отървал с лека травма. Това ще разберем в Пловдив. В Плевен доста често се получават такива двубои, тъй като Спартак играе добре у дома. Успяха да разстроят нашия ритъм и може би затова така се случи цял мач. Поздравявам ги, играха много добре. При нас имаше някакво напрежение, което трябва да видим откъде се получава. Целият сезон е така нервен и за нас, за играчите. Чист късмет е, че накрая не вкараха и нямаше фаул. Много слаб за мач. Трябва да си направим изводите.”

 

Баскетболистът на тима Николай Титков допълни: „Сложен мач като цяло, но радващото е, че успяхме накрая го вземем. Все пак бяхме без Робърт Георгиев, който се контузи, без Николай Николов и Адриян Секулов. Имаме мачове почти през ден и сме в натоварен цикъл. Надявам се да покажем по-добра игра срещу Берое. Някак си е странно да играя срещу бившия ми тим в Плевен, чувствам се по-мотивиран.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Пловдив, Йордан Янков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи