Александър Везенков: Всичко се обърка, трябва да се направи нещо


Александър Везенков: Всичко се обърка, трябва да се направи нещо
(сн. facebook.com/olympiacosbc)
19-02-2021 14:03 | BGbasket.com

Александър Везенков изигра пореден силен мач за Олимпиакос, но неговият тим загуби гостуването си на Анадолу Ефес в Евролигата. Ето как българинът коментира развоя на срещата в Турция:

 

„Най-големият ни проблем беше атаката, както се вижда и от резултата. Трябва отново да видим грешките, които допуснахме. Всичко се обърка. Това беше петото поредно поражение и трябва да се направи нещо.

 

Не мога да кажа точно какво се обърка, трябва да работим. Трябва да видим защо през първите десет минути вкарахме 26 точки, а в останалите три части - 27. С влизането на Ларкин беше ясно, че Ефес ще има повече решения, но те играха по-твърдо. Не можехме да се противопоставим. Това беше нощ, в която всичко се обърка.

 

Не можем да се откажем. Трябва да разберем защо допускаме такива колебания в представянето си. Когато играеш в Олимпиакос, трябва да се доказваш във всеки мач и да се бориш 40 минути. Не мисля, че когато някой влезе в игра, той няма мотивация. Звучи клиширано, но трябва да разглеждаме всяка игра поотделно, защото така го правим.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Олимпиакос, Александър Везенков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи