Людмил Хаджисотиров: Играхме умно в по-голяма част от времето


Людмил Хаджисотиров: Играхме умно в по-голяма част от времето
(сн: FIBA)
01-03-2021 21:38 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира успеха в дербито срещу Левски Лукойл.

 

"Благодаря на отбора и момчетата за усилията и сърцатата игра. Започнахме много добре, направихме слаба втора част и ги върнахме в мача, но след това и третата бе силна и оттам контролирахме мача. Спряхме Тасич, който е MVP на първенството, а и те изпълниха доста наказателни удари. Те целенасочено атакуваха в подкошието.

 

Смятам, е във второто полувреме си свършихме по-добре работата. Играхме умно в по-голяма част от времето. Допуснахме детински грешки и оттам им дадохме подаръци. Такъв мач има и напрежение, имаш домакинското напрежение, без подкрепата обаче на публиката. Алекс имаше ден в нападение, много добре се включи. Другият мач ще е някой друг, това е силата на нашия отбор.

 

По никакъв начин не искам да изключвам Балкан, между нас трите отбора битките са много здрави. Но и останалите отбори са така. Чакат ни тежки двубои. Опитахме се да дадем почивка и за момчетата от националния отбор. При тях има позитивна инжекция от добри емоции и това се пренася и в работата ни. Март месец ще е доста натоварен за нас, но имахме вече генерална репетиция през януари. Имаме лек проблем с Ники Георгиев, но се надявам да не е сериозно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи