Тити Папазов: Трудностите са толкова много, че вече нищо не ни изненадва


Тити Папазов: Трудностите са толкова много, че вече нищо не ни изненадва
(сн: НБЛ)
06-03-2021 23:09 | Мария Мицова

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов призна, че отборът му е имал доза късмет, за да измъкне победа с продължение от Берое.


"Ние бяхме от щастливата страна. Мачът можеше да завърши и с точка за съперника. Благодаря на моите играчи, които вложиха невероятни усилия и характер. Два сериозно осакатени състава се бориха днес. Смятам, че и аз и колегата ми можем да сме доволни. В решаващи моменти опитът на Венци Петков и Христо Захариев помогнаха. Имахме и спортен шанс. Присъствието на Йордан Минчев за толкова дълго на терена, също е проява на характер.

 

Трябва да имаш и малко късмет, последната ситуация добра защита на Косьо Тошков ограничи съперника да стреля и можеше да вкара кош. Когато всичко е приключило добре, можем само да се радваме. Ние вече играем мач за мач, нищо не зависи от нас в класирането вече," заяви Папазов.

 

Кадровите проблеми не спират да съпътстват Левски: "Надяваме се да сме всички след вторник. Тасич днес направи първа тренировка, Чавдар най-рано във вторник. Първо да се класираме за полуфинал, тогава ще видим. Едва ли тази победа би ни дала кой знае колко самочувствие."

 

"Вече толкова много станаха трудностите през сезона, че нищо не може да ни изненада. Имаме своите шансове. Минимум четири, а може би и пет отбора отиваме с амбиции. Да сме живи и здрави първо и ще видим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи