Тити Папазов: Днес всичко беше на наша страна


Тити Папазов: Днес всичко беше на наша страна
12-03-2021 19:43 | Мария Маринова, пратеник на BGbasket.com в Панагюрище

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира категоричната победа на отбора си срещу Спартак Плевен в четвъртфиналната фаза от турнира Купа България. Ето какво каза той пред BGbasket.com:

 

„Аз съм доволен – много висока успеваемост от тройката. Отборът на Спартак има много по-висока класа, но всичко днес беше на наша страна. В първата част в дълъг период от 6-7 минути те играха стабилно. Късата ротация им се отразява, а ние сме по-класният отбор, подходихме много отговорно и мобилизирано, което се отрази.

 

Константин Тошков се старае много, играе силно в защита и това е много полезно за нас. Естествено, липсата на опит се отразява на играта му в нападение, но това, което върши, е прекрасно.

 

Доволен съм от включването на Чавдар Костов и Данило Тасич. Беше важно за нас Чавдар да играе 10 минути, за да не го хвърляме директно на полуфинал.

 

Влизаме в полуфиналите със самочувствие. Трудно можем да повторим играта от днес, но се надявам да сме близо до нея, за да можем да преодолеем и втория съперник.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски Лукойл, Купа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи