Тони Дечев: Ключът бе добрата енергия в отбора


Тони Дечев: Ключът бе добрата енергия в отбора
(сн: БФБ)
12-03-2021 23:02 | Мария Маринова, пратеник на BGbasket.com в Панагюрище

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев сподели, че е доволен от енергията, особено на влизащите от пейката. Той призна, че планът за защита за четвъртфинала срещу Берое не се е получил, което оставя коз в ръкава на тима му за полуфиналната среща с Левски в събота.

 

"Ключът бе добрата енергия в отбора, това, че през цялото време вярваха, че можем да победим Берое. Направихме го с нападение, което е малко странно срещу отбор, който играе добра защита. Но това значи, че имаме резерви. Хубавото е, че това, което планирахме в защита, не се получи и ще можем да го използваме утре срещу Левски," каза Дечев. "За мен енергията, отношението на момчетата, които влизаха и излизаха от пейката, те се опитваха да правят най-доброто. Нито за момент не изостанахме с голяма разлика, което обикновено пречупва по-слабите отбори. Днес не го позволихме на Берое."

 

Ще успее ли Ямбол да се опре и на Левски Лукойл? "Надявам се. Аз и преди да дойдем казах, че не искам да идваме на туризъм. Дори да губим, искам да го правим с достойнство. Днес победихме, при всички положения ще се подготвим и утре за същото, но все пак останаха Топ 3 отборите и ще е много трудно, освен ако късметът не е с нас," завърши Дечев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа на България 2021
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи