Павлин Иванов: Продължаваме да мечтаем


Павлин Иванов: Продължаваме да мечтаем
(сн. BGbasket.com)
15-03-2021 21:30 | Мария Маринова, пратеник на BGbasket.com в Панагюрище

Павлин Иванов изигра отличен финален мач за Купа България и помогна на отбора си да спечели трофея срещу Левски Лукойл в Панагюрище. Ето какво каза той пред BGbasket.com след успеха:

 

„За първи път печеля Купа. През тези два месеца се получава всичко, не само на мен, но и на българския баскетбол като цяло – класирането на нас и Балкан във ФИБА Къп, класирането на националния отбор за европейско. Сега и това, че спечелихме Купата, в личен план за мен е супер.

 

Може би за първи път бях притеснен по различен начин, имаше напрежение в мен. Знаех, че моят момент ще дойде и това беше третата част. Играхме супер защита абсолютно всички. Нико Карвачо направи уникален мач. Постоянно си повтарях, че не трябва да се отпускаме, защото Левски са много по-силен отбор.

 

В момента може би сме отборът в най-добра форма и ако в момента трябва да играем, може би ще спечелим титлата. Но до плейофите има време, някои от отборите имаха проблеми, така че не се знае.

 

Ние продължаваме да мечтаем за титлата. Ще работим здраво и излизаме мач за мач. Сега се концентрираме изцяло върху следващия двубой и Европа. Във ФИБА Къп е един мач и нищо не се знае. Излизаме за победа и каквото стане".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Павлин Иванов, Рилски спортист, Купа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи