Тити Папазов: Ако и двата отбора се класираме на полуфинал, ни чакат тежки битки


Тити Папазов: Ако и двата отбора се класираме на полуфинал, ни чакат тежки битки
(сн. НБЛ)
07-04-2021 21:24 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира победата на отбора си срещу Балкан днес като домакин и затвърждаването на минимум втора позиция в редовния сезон на НБЛ:

 

„Спечелихме с малко повече характер и с ротация от четири човека в подкошието, където във всяка една ситуация, в която Балабан не беше на терена, а и когато беше, използвахме максимално предимството си там. Очаквах, че те може би ще играят така в защита, защото пазят своите козове за евентуален полуфинал. Иначе имаше големи амплитуди – от минус 10 до плюс 16 за нас.

 

Мисля, че двата отбора са с доста изравнени сили и никой няма как да предскаже какво ще се случи от тук нататък. За първи път четвъртфиналите ще бъдат интересни, защото отборите от пето до осмо място имат своите качества. Съмнявам се и ние, и Балкан да подценим когото и да било. Ако двата отбора се класираме за полуфинал, ни чакат доста тежки битки.

 

Асен Великов ще може да се включи евентуално за полуфинали, финали. Няма да бързаме и ще се надяваме всичко да е наред.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски Лукойл, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи