Михаил Капитанов: Възрастта е просто една цифра


Михаил Капитанов: Възрастта е просто една цифра
(сн. НБЛ)
18-04-2021 11:03 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Помощникът на Васил Евтимов в Черноморец Михаил Капитанов взе участие във втори пореден мач за бургаския тим, като в него записа и първите си точки за сезона. Броени дни, преди да навърши 43 години, гардът сподели и как се чувства отново на баскетболния терен:

 

"Искам да благодаря на Васил Евтимов и на цялата организация, че ми гласуваха доверие. За мен е чест и удоволствие да работя в такава организация, каквато е Черноморец Blacksharks. За мен работата с Васил Евтимов е не просто работа, а удоволствие. Аз съм много благодарен и благодаря на всички за това доверие.

Винаги съм казвал, че възрастта е просто една цифра и човек е на толкова години, на колкото се чувства. Има една притча, според която ние не спираме да играем баскетбол, защото остаряваме, а остаряваме, защото спираме да играем баскетбол.

За мен е удоволствие да играя с всички тези момчета, защото те са страхотни характери и съм бил като равен с тях. Тренирам доста отдавна и помагам на отбора, защото имаме доста контузени играчи. И сега Томас Читадзе, който е най-младият ни играч, се контузи лошо и трябва да помагам на отбора в тренировъчния процес, на терена и извън него.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Михаил Капитанов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи