Турнирите в памет на Румен Пейчев и Красимира Гогова са този уикенд


Турнирите в памет на Румен Пейчев и Красимира Гогова са този уикенд
23-04-2021 13:07 | BGbasket.com

Турнирите за 10-годишни в памет на бившия състезател на ЦСКА и националния отбор Румен Пейчев и бившата баскетболистка и треньор в школата на Левски Красимира Гогова са този уикенд. Надпреварите ще се проведат в столичната зала „Свети Георги“.

 

Припомняме, че турнирът при момчетата U10 е на 24 април (събота), като в него ще вземат участие Шампион 2006, ЦСКА, Рилски спортист, БУБА Баскетбол, Спортни таланти и Балкан.

 

При момичетата U10 ще се включат Шампион 2006, Локомотив, Левски, Септември, Рилски спортист и Монтана 2003, а мачовете при тях са на 25 април (неделя).

 

Към двата турнира има голям интерес. По предварителни заявки при момчетата ще има близо 120 деца, като се очаква подобна бройка и при момичетата. Мачовете ще се проведат при спазването на всички противоепидемични мерки и изисквания.

 

Децата ще получат своите медали от президента на Българската федерация по баскетбол и единствен българин, играл в НБА, Георги Глушков, бившия национал и участник в няколко европейски първенства Любомир Амиорков, децата на Румен Пейчев и близките на Красимира Гогова.

 

Фирма „Диас спорт“ ще подари на всеки един отбор при момчетата по една топка. При момичетата семейството на Красимира Гогова ще връчи на всеки участващ отбор по една възпоменателна купа, а на всеки треньор - по един плакет. Ще има и още награди за участниците.

 

Мачовете ще бъдат ръководени от съдии, които свирят и двубои в Националната баскетболна лига при мъжете.

 

Турнирите са организирани от управителя на „Фрий Медиа Груп“ ООД и член на Управителния съвет на Българската федерация по баскетбол Тодор Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Румен Пейчев, Красимира Гогова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи