Павлин Иванов: Другите не ни смятат за заплаха, но ще дадем всичко от себе си


Павлин Иванов: Другите не ни смятат за заплаха, но ще дадем всичко от себе си
(сн. FIBA.basketball)
30-04-2021 16:05 | Мария Маринова

Националът Павлин Иванов очаква с нетърпение Евробаскет 2022. България попадна в група А на шампионата, където ще премери сили с Испания, Русия, Турция, Грузия и Белгия.

 

Много тежка група, но лично аз съм щастлив, че ще имам възможността да се изправя срещу такива държави, ако разбира се успея да се преборя и попадна в състава, който ще представи България на европейското първенство“, заяви Иванов пред BGbasket.com.

 

За следващата фаза се класират най-добрите четири отбора от всяка група. „Със сигурност другите държави не ни смятат за заплаха, тъй като последните години, освен Везенков, други български играчи не са играли на толкова високо ниво. Смятам обаче, че ще се направи една добра подготовка. Много е важно да се запазим здрави и съм сигурен, че отборът ще даде всичко от себе си да направи едно добро представяне“, смята баскетболистът.

 

Мачовете от група А ще са в столицата на Грузия Тбилиси. „За мен няма значение къде ще играем, важното е, че се класирахме на такъв голям формат и нямам търпение“, завърши Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евробаскет 2022, България, Павлин Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи