Христо Захариев: Показахме, че сме най-добрият отбор


Христо Захариев: Показахме, че сме най-добрият отбор
(сн. НБЛ)
29-05-2021 22:23 | Мария Мицова

Левски Лукойл триумфира с титлата в Националната баскетболна лига след поредна победа като гост срещу Рилски спортист, а ето какво заяви след мача днес в Самоков баскетболистът на шампионите Христо Захариев:

 

„Първите два мача, които успяхме да вземем тук, бяха доста важни, но в никакъв случай не съм очаквал серията да завърши 4-1. Рилски спортист направи страхотен сезон и трябва да ги поздравим, но ние мисля, че показахме, че сме най-добрият отбор тази година. Въпреки всички спадове през сезона и всички контузии, които имахме, успяхме накрая да покажем нашата игра и да спечелим.

 

В третата част мисля, че ги пречупихме с нашата много агресивна защита. Взехме борбата под коша, което беше нашата основна задача. Те са много атлетични и ни създаваха доста проблеми в предните мачове. Днес мисля, че там се справихме доста добре.

 

Аз лично винаги съм се хвърлял, не мога да кажа, че сега сме го правили повече. Винаги сме играли за победа. Много искахме тази година да спечелим титлата. Всички се хвърляхме, бяхме много задружни и това е големият ни коз.

 

Ще отпразнуваме титлата, ще си починем и след това ще го мисля."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи