Нико Карвачо към Рилски спортист: Помогнахте ми да израсна като човек и играч


Нико Карвачо към Рилски спортист: Помогнахте ми да израсна като човек и играч
(сн: BGbasket.com)
03-06-2021 14:05 | BGbasket.com

Най-полезният играч на Рилски спортист през този сезон Нико Карвачо отправи благодарности към хората в клуба за дадения шанс в първата му година в професионалната кариера. Чилийският център използва социалните мрежи, за да отправи послание към всички в Самоков.

 

„Година №1 вече е в историята. Не по начина, по който искахме, заради загубата в шампионата, но все пак постигнахме толкова много с това да направим най-добрия сезон в историята на отбора! Благодаря на ръководството и треньорите на Рилски спортист за възможността да започна професионалната си кариера. На моите съотборници, фенове и всички останали, с които контактувах, благодаря ви. Помогнахте ми да израсна като човек и играч на и извън терена“, написа Карвачо.

 

Рилски спортист изпрати най-успешната година в клубната си история, след като спечели Купата при мъжете, игра финал в първенството и достигна до осминафиналите на ФИБА Къп. Карвачо бе в основата на много от тези успехи, като завърши средно с по 13.3 точки и 9.6 борби във всички турнир.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Нико Карвачо
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи