Михаил Михайлов: Затворихме един цикъл, нужни са свежи идеи


Михаил Михайлов: Затворихме един цикъл, нужни са свежи идеи
(сн. balkan-basket.com)
09-06-2021 13:06 | Мария Маринова

Президентът на Балкан Михаил Михайлов смята, че в клуба са нужни нови идеи след изминалите пет години. Той приветства завръщането на Сашо Везенков при „зелените“ и изрази увереност, че екипът, който ще бъде сформиран, ще води Балкан напред. Ето какво заяви Михайлов на днешната пресконференция на клуба в Ботевград:

 

„Ще се върна малко по-назад от последния сезон. Започнахме през 2016 г. Поставихме си някои цели, от които едни изпълнихме, а други не успяхме. Основната – да върнем титлата в Ботевград, я изпълнихме. Втората, която беше много важна – да върнем и Купата, не можахме. Не успяхме и в много други неща, например да наложим млади състезатели в нашия мъжки отбор.

 

С изиграването на този сезон затворихме един 5-годишен цикъл. Нужни са свежи идеи и хора, които да са тук и да дирижират процеса, защото  в един клуб той не е никак лесен.

 

Мисля, че с идването на Сашо Везенков, с когото от влизането на пандемията миналата година, успяхме доста да говорим, да обменяме мнения и опит, ще се запълни един вакуум. Това е един пост, от който ние имахме нужда. Г-н Гавалюгов отдавна говореше за такова нещо, така че сега е дошъл моментът.

 

Радвам се за това надграждане. Сигурен съм, че с екипа, който ще формираме, ще работим добре и ще водим Балкан към нови върхове."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Михаил Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи