Български треньор участва на камп с Адам Ханга


Български треньор участва на камп с Адам Ханга
(сн. личен архив)
06-07-2021 16:14 | BGbasket.com

Един от младите български баскетболни треньори – Теди Буков, бе част от камп на звездата на Барселона Адам Ханга. Събитието се проведе в рамките на три дни в унгарския град Дебрецен, където родният наставник работи през последната година.

 

„За мен беше голямо удоволствие и чест да бъда един от треньорите в кампа на Адам Ханга! Беше наистина впечатляващо да осъществим контакт и да работим заедно. Страхотен модел за подражание! След всички тези разговори и времето, прекарано заедно, е толкова ясно, че всичко в живота е свързано с възприятие и работна етика“, написа Буков в социалните мрежи.

 

Бившият треньор в школата на ЦСКА направи равносметка и на изминалия сезон в Дебрецен:

 

„Сезон 2020/2021 приключи. Измина дълга година с много препятствия за всички нас, но ние преодоляхме всичко. Специални благодарности за всеки, въвлечен в тази невероятна организация (треньори, мениджъри, ръководители, медицински персонал, медиен екип) - най-професионалната младежка структура, която съм виждал. Унгарският баскетбол е в добри ръце с вас, хора!

 

За мен лично беше предизвикателство и удоволствие да работя с всички вас. Това беше първата ми година в чужбина и научих толкова много за баскетбола, езиците, живота и културите. Дадохте ми шанс и подкрепа да стана по-добър и по-силен. Семейството на Дебрецен винаги ще има специално място в сърцето ми. Надявам се да се видим отново в по-добри времена, когато животът е нормален, границите са отворени и COVID-19 не съществува! Доверете се на процеса, правете това, което правите и само Дебрецен!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Теди Буков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи