Залози на НБА – жени стават все по-популярни в България


Залози на НБА – жени стават все по-популярни в България
08-07-2021 19:01 | BGbasket.com

Едва ли има хора, които не са чували за Националната баскетболна асоциация (НБА) в САЩ и не знаят за космическия баскетбол, който се играе в този турнир. По-интересното е, че повечето спортни фенове свързват това събитие с мъжкия баскетбол и не знаят, че жените също имат своето място под слънцето. Това ни провокира да напишем тази статия, защото все по-често ставаме свидетели на клиенти в букмейкърските сайтове, залагащи на женския вариант на НБА.

 

Какво не знаете за женския НБА и неговата популярност?

 

Националната баскетболна асоциация за жени (WNBA) е създадена в близкото минало през 1996 година. Баскетболната надпревара произлиза от САЩ, където редовният сезон протича от май до септември. Първият сезон на женския НБА започва на 21.06.1997 година и противопоставя отборите на Ню Йорк Либърти и Лос Анджделис Спаркс, а мачът се излъчва по Националната телевизия в мрежата на NBC. Много хора по онова време наблюдават горещото състезание.

Редовният сезон на WNBA започва през май. По време на сезона всеки отбор изиграва 36 мача, по 18 домакински двубои и гостувания. Битките по игрищата са много атрактивни, както бихте се уверили и сами, ако гледате баскетболната надпревара при дамите. По-интересното е, че към днешна дата много хора предпочитат да се насладят на спиращите дъха мачове между жени.

 

Вън от съмнение е, че НБА за жени, е сред популярните първенства по баскетбол в световен мащаб, тъй като предлага спиращи дъха забивки и неистова борба за всяка педя от игрището. И, ако до момента не сте вкусвали от тези емоции, то тогава е време да го направите, и да видите нещо зрелищно, различно, и в същото време изпълнено с ударна доза красота и нежен чар.

 

Залагат ли българите на НБА за жени?

 

С оглед на информацията, която букмейкърите спускат, можем да твърдим, че българските играчи харесват женския баскетбол. Така например, може да се възползвате от възможностите на обновеното Palms Bet приложение, което Ви предлага мачове от НБА за жени. Това не е единствената добра новина, защото коефициентите за спортните срещи са повече от високи.

 

Посоченият по-горе сайт за спортни залози ще Ви предложи неустоима мобилна версия, в която ще можете да залагате на баскетболни шампионати и турнири за мъже и жени от целия свят. По-хубавото е, че всичко се случва със съдействието на вашия мобилен телефон или таблет, които работят под операционни системи Android или IOS. Вие залагате бързо, лесно и без проблеми. Много хора вече се възползваха от предложенията за спортни залагания на бранда и не сбъркаха.

 

Обобщителни думи

 

Не си мислете, че НБА – жени, е по-малко атрактивно състезания, отколкото това при мъжете. Точно обратното, ако наблюдавате първенството ще станете свидетели на наистина уникални финтове, удари и борбени сцени от здрави красавици. Това е и причината българските клиенти на букмейкърите да се насочат точно към тези атрактивни събития заредени с положителна енергия. И, ако за пръв път чувате за Националната баскетболна асоциация при жените, е време да я включите в списъка си със спортове, които задължително да гледате поне веднъж в живота ви.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи