Има ли шанс за медал на Олимпиадата Австралия без Бен Симънс?


Има ли шанс за медал на Олимпиадата Австралия без Бен Симънс?
(сн. twitter.com/nbastats)
09-07-2021 15:01 | BGbasket.com

Летните олимпийски игри се задават с бясна скорост, а феновете на баскетбола си задават все повече въпроси относно това кой ще бъде краен победител и ще получи олимпийското злато. За фаворити се спрягат отборите на САЩ, Испания, Франция, Австралия и други, но привържениците, трябва да имат предвид, че възможните развръзки са буквално стотици, предвид голямата конкуренция. Какви са шансовете на Австралия да спечели Олимпиадата, прочетете по-долу.

 

Защо Австралия излиза на Олимпийските игри без Бен Симънс?

 

Голямата звезда на баскетболния тим на Австралия – Бен Симънс, няма да играе на Олимпиадата, а ще насочи вниманието си към индивидуалната си подготовка през лятото. Това до голяма степен ще обърка плановете на треньора Брайън Гуржиан, който тепърва бистри състава си, с който ще замине за Токио, Япония. Четвъртите от последното Световно по баскетбол имат на разположение още много добри момчета, но какво ще се случи в надпреварата, все още не е много ясно.

 

Преди старта на Олимпиадата отборът на Австралия ще премине през няколко контролни мача и ще премери сили със САЩ, Аржентина и Нигерия. По този начин ще се разбере доколко силите им ще стигнат, за да бъдат конкуренти на тимовете, които ще участват в Олимпийските игри. Разбира се, резултатите едва ли ще бъдат представителна извадка за състоянието на австралийците, но пък ще се види играта им без отлично представящия се Бен Симънс.

 

Букмейкърите пък вече започват да пускат дългосрочни залози за олимпийския баскетбол. Вие можете да видите коефициентите на Уинбет за идващата надпревара, както и да залагате на любимците си. Повече за букмейкъра вижте на https://nostrabet.com/winbet-bonus-kod/, където ще Ви информират за сайта за залози и страхотните оферти, които получават потребителите му.

 

Кои са фаворитите в баскетбола на Олимпиадата?

 

Най-големи шансове, според букмейкърите, има отборът на САЩ, за който се дават ниски коефициенти. Естествено, не бива да забравяме, че в играта е намесена и Испания, която няма никакво намерение да се предава. И, тъй като пишем за Австралия, то те също са сред фаворитите, без значение от липсата на Симънс. Доверие се гласува и на Словения, която показва много добри игри в последно време. На фона на всичко това, силите изглеждат изравнени и на практика всеки може да поднесе изненадата.

 

Няма да се учудим, ако някой от сочените за аутсайдери изпъкне в надпреварата и покаже добри игри. На последно място, но не по важност поставяме домакините от Япония, за които се твърди, че ще направят и невъзможното, за да зарадват привържениците си с победи, а защо не и медали.

 

Обобщителни думи

 

Ще успее ли Австралия без Симънс? Това е големият въпрос, който си задават все повече хора. По-горе дадохме нашите съждения по темата, макар че е невъзможно да прогнозираме как се стекат събитията и кой ще ликува накрая на Олимпийските игри в Токио. В края на статията ни искаме да пожелаем на баскетболните фенове много запомнящи се минути с любимата им игра и нека стискат палци на любимците си. Ние също ще гледаме с интерес и се надяваме най-добрите да тържествуват като крайни победители в това оспорвано състезание.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Токио 2020, Австралия
Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи