Как онлайн букмейкърите гарантират сигурността на клиентите си?


Как онлайн букмейкърите гарантират сигурността на клиентите си?
15-07-2021 14:20 | BGbasket.com

В наши дни немалко български клиенти на онлайн букмейкърите залагат на баскетбол, футбол и други спортове в интернет. Всички те правят това, за да усетят голямата тръпка от залагането, както и да придобият ударна доза адреналин. Разбира се, не са малко и онези, които си задават въпроси свързани със сигурността и защитата на личните им данни. Ето защо, решихме да посветим тази статия на темата свързана с мерките за сигурност в сайтовете за спортни залагания.

 

Какви данни се изискват за регистрация в букмейкърски сайт?

 

Регистрацията в сайтовете за залози е достъпна само за пълнолетни лица, които са навършили 18 години. Самата процедура включва попълването на електронен формуляр, в който се вписват данни за потребителя (потребителско име и парола), както и лични данни. Един път преминали през регистрационната форма на избрания от Вас сайт, ще можете да използвате неговите услуги.

 

Така например, вижте инструкциите на адрес https://betenemy.com/registraciq-v-winbet/, където Ви обясняват подробно как се прави регистрация в Уинбет. Букмейкърът предлага спортни залози на баскетбол, тенис, футбол, волейбол и други спортове. По-важното е, че ще можете да отворите акаунт лесно, бързо и безопасно, така че да можете да стартирате залаганията си в платформата.

 

По време на създаване на акаунт е необходимо да се посочат личните данни на титуляря на игралната сметка, за да се разбере, дали той / тя е пълнолетно лице и има ли право да залага. Системата не може да бъде манипулирана, заради изискването за верификация на акаунта, а именно предаването на сканиран или сниман документ за самоличност за преглед от оператора.

 

Защитени ли са личните ми данни в сайтовете за залози?

 

Ако залагате при лицензираните букмейкъри в България, няма да имате проблем със защитата на личните данни, тъй като регулаторните органи по хазарта у нас, следят за нарушения и пробойни. Онлайн платформите използват криптирана връзка, за да не позволят на външни лица да достъпят до потребителските документи за самоличност, банковите сметки и прочие важни детайли.

 

Така наречените бетинг сайтове, и в частност техните системи за сигурност, предотвратяват опитите за хакерски набези и непозволен достъп до системите. Опитите за DDoS атаки са прихващат и осуетяват в реално време. Информацията ви се съхранява в отлично защитени сървъри и се използва само и единствено от хазартните оператори, за да имат връзка с вас.

С оглед на всичко това, можем да твърдим, че вашите лични данни, са на добре защитено място и не бива да се притеснявате за изтичане на информация. Ако разбира се, даденият букмейкър не спази задълженията си, то тогава можете да заведете съдебен иск свързан с упоменатия казус.

 

Няколко думи в заключение

 

По-горе обяснихме как букмейкърите съумяват да гарантират за сигурността на клиентите си. Те използват най-новите и сигурни системи за защита и имат екипи, които отговарят за съхранението на личните ви данни. Естествено, това се отнася за букитата с лиценз в България, защото те попадат под ударите на закона, и са длъжни да го спазват безпрекословно. Бихме се радвали, ако сме успели да Ви бъдем полезни с тази публикация и ще Ви пожелаем много късмет в залаганията.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи