Как се залага с Хендикап на баскетбол?


Как се залага с Хендикап на баскетбол?
12-07-2021 18:03 | BGbasket.com

Днешните онлайн букмейкъри се стремят да предоставят най-различни опции за залози на баскетбол, които се различават от основния вид залог за победител в мача. Разнообразието е наистина голямо, както ще се уверите и сами, ако се регистрирате в лицензиран бетинг сайт. Най-силно впечатление правят залаганията с хендикап, за които ще обясним по-подробно в статията ни. Как се залага с хендикап на баскетбол и какво трябва да знаете за този пазар, четете по-долу.

 

Какво е хендикап за баскетбол в сайтовете за залози?

 

Ако играете в известните сайтове за спортни залагания, ще видите опцията хендикап, която важи за повечето баскетболни срещи. С нея имате възможност да изравните силите на двата отбора, тъй като соченият тим за аутсайдер ще получи допълнителни точки, и ще придобие преднина. Даваме ви един обикновен пример за хендикап залог за мача Финикс Сънс срещу Бъкс. В него се прибавят минус и плюс цифри за двата отбора като (-6.5) за домакините и (+6.5) за гостите.

 

Това означава, че ако Финикс Сънс спечелят двубоя със сто на деветдесет и шест точки, то тогава мачът ще бъде изгубен, защото отборът стартира с минус 6.5 точки, както посочихме по-горе. Общо взето става дума за изкуствена преднина, която се дава на единия от участниците в надпреварата, и в крайна сметка се изваждат или прибавят определен брой точки за отборите.

 

Хендикап за баскетбол може да важи, както при старта на състезанието, така и при залози за полувремето. Разнообразието на пазари, зависи най-вече от онлайн платформата, в която сте пожелали да залагате на баскетбол, а възможностите са много и разнообразни за всеки играч.

 

Кой букмейкър предлага хендикап за баскетбол?

 

Почти всички сайтове за залагания на спорт предлагат любопитни пазари, включително и хендикап за баскетбол. Вие можете да видите професионалната оценка на Bwin в Efirbet, които са се постарали да предложат подробно ревю на хазартния оператор, в което са описани всички предложения за залагания, начините за регистрация, депозит, теглене и прочие важни неща. В платформата на Биуин ще получите достъп до опцията даваща преднина в баскетболните срещи.

Тук обаче, е нужно да поясним, че хендикап е пазар, който може да Ви подведе. В немалко случаи отборите, които получават преднина или пък са с минусови показатели, поднасят неприятни изненади. Ето защо е добре да анализирате двубоя, преди да извършите залог, ако не искате да загубите солидна сума пари. В случай, че късметът работи на ваша страна, ще хванете добри пари.

 

Има ли други опции за залози на баскетболни мачове?

 

Да, освен хендикап, съществуват и още немалко пазари за залагане на баскетбол, които можете да видите в букмейкърските уебсайтове. Вие ще получите достъп до залози за полувреме, точен резултат, общ брой точки на двата участника в мача и какви ли още не предложения. Добрата новина е, че по-завързаните маркети пристигат до Вас, с по-високи коефициенти, от които да печелите добре. Разбира се, трябва да познавате играта, за да постигнете крайния успех.

 

Общо взето това представлява хендикап опцията, на която обърнахме внимание в публикацията ни. Силно се надяваме, че сме успели да Ви дадем полезна информация, която да използвате в залаганията на баскетбол, и ще Ви стискаме палци да достигнете до така желания краен успех.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи