Какви залози на баскетбол има в букмейкърските сайтове?


Какви залози на баскетбол има в букмейкърските сайтове?
13-07-2021 21:05 | BGbasket.com

Лицензираните онлайн букмейкъри отделят голямо внимание на баскетбола. Може би това е спортът, на който се залага най-много след футбола. Играчите могат да поставят залог преди началото на мачовете, както и на живо, което носи допълнителна емоция. В следващите редове ще разгледаме видовете залози на баскетбол на хазартния оператор Bet365, който е предоставил огромна секция със събития от всички точки на света. Какви залози се предлага, четете по-долу.

 

Какво ще намерим в баскетболния раздел на Bet365?

 

Влизайки в секция „Баскетбол“ на БЕТ-365 ще попаднете на множество предложения за залози на шампионати и турнири от Европа и света. Добрата новина е, че коефициентите са високи и има немалко пазари за залагане. След като посетите раздела, ще видите актуалните фишове, в които се предлагат предстоящи двубои, а също и такива на живо. Вие можете да залагате на Националната баскетболна асоциация (NBA), както и на различни държавни първенства. Не на последно място поставяме еБаскетбол мачовете представляващи електронни спортове.

 

Другата категория, която може да достъпите се казва „Дългосрочни“, и в нея са предоставени дългосрочни събития с коефициенти за победители в лигите и турнирите. Така например, можете да залагате за това кой баскетболен отбор ще вземе медалите на Олимпиадата 2020, като са изписани всички участници, а срещу тях са показани коефициентите за евентуален успех. Вие може да заложите и на още събития, като например атрактивния шампионат НБА – жени.

 

Видове пазари за залози на баскетбол в Бет365

 

По-горе Ви посочихме какви баскетболни състезания, ще намерите в сайта на букмейкъра, а сега нека прегледаме т.нар. пазари представляващи опции за залог, различни от стандартната за победител в мача. Играчите могат да заложат за резултат на полувремето или пък да изберат хендикап залог, където един от отборите получава няколко точки преднина. Не на последно място имате и опция да прогнозирате, дали отборът ще завърши с четен или нечетен брой точки.

 

Разбира се, с това не се изчерпват маркетите за баскетболни залагания. Вие може да изпробвате късмета си, прогнозирайки печелившата разлика, точки за играч, борби за играч, най-резултатна четвърт, най-резултатно полувреме и много други. Всички споменати опции са достъпни, както от компютър, така и от мобилно устройство чрез мобилната версия или приложението на Бет365.

 

По-трудните за прогнозиране пазари, ще Ви доставят и по-високи коефициенти, така че при успех ще грабнете добра сума, дори да сте поставили по-нисък залог. Разнообразието от опции е толкова голямо, че със сигурност ще допадне на феновете на баскетболните залози в интернет.

 

Високи ли са коефициентите за баскетбол?

 

Поглеждайки към ставките за баскетбол в сайта на Бет365, можем да твърдим, че те са конкурентни на останалите онлайн платформи предлагащи този тип залози. Коефициентите не отстъпват пред тези на конкуренцията, което е една от причините все повече играчи да избират именно този оператор, за да залагат на любимия си спорт, и да печелят от своите прогнози.

 

С надеждата, че статията ни е била интересна за четене и най-вече полезна, се разделяме и Ви пожелаваме много късмет в игрите, за да стигнете до така жадуваните печалби, и в крайна сметка да се забавлявате максимално със спортните залози в мрежата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи