Френска националка играла бременна в Токио


Френска националка играла бременна в Токио
(сн. Instagram)
11-08-2021 20:02 | BGbasket.com

Французойката Валериан Вукосавлевич, която с националния тим на своята родина спечели бронз на олимпиадата в Токио и сребро от европейското първенство месец по-рано, обяви, че очаква първото си дете. Високата 185 сантиметра баскетболистка е съпруга на познатия на българските фенове от престоя си в Рилски спортист и Ямбол сърбин Филип Вукосавлевич.

 

27-годишната Валериан разкри, че само семейството й и няколко човека от френския тим са знаели за състоянието й преди двете състезания.

 

„Не се притеснявах. Бях много щастлива, когато научих добрата новина, че съм бременна, защото със съпруга ми го планирали отдавна. Аз съм спортист, а моят доктор ме увери, че няма да имам проблеми да тренирам три месеца и половина от бременността и че мога да играя на европейското първенство и олимпиадата“, коментира французойката, която получила разрешение и от лекарския екип на националния отбор да участва в мачовете.

 

„Сега е време е за почивка и да се наслаждавам на бременността“, добави Валериан Вукосавлевич и обеща бързо да се върне на терена.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Франция
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи