Александър Дяковски: В началото не ми се вярваше за селекцията, но нямам търпение


Александър Дяковски: В началото не ми се вярваше за селекцията, но нямам търпение
(сн. Пресклуб България)
19-08-2021 15:05 | Мария Маринова

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски призна, че в началото не е можел да повярва, че отборът му ще успее да привлече толкова много нови и класни попълнения за новия сезон.

 

През това лято тимът се подсили с Божидар Аврамов, Николай Стоянов, Симеон Илиев, Коча Йовович и Ивко Ивков, а от миналогодишния състав останаха Николай и Мартин Маринови, Димитър Маринчешки и Тодор Тодоров. Очаква се да бъде привлечен и чужденец на поста център.

 

Димитър Маринчешки: Ще върнем Спартак там, където трябва да бъде

 

„Мениджърът на отбора Богдан Петков според мен свърши феноменална работа това лято със селекцията. Честно казано в началото, когато се говореше какви имена могат да бъдат в нашия отбор, малко не ми се вярваше, но това вече е факт и нямам търпение“, заяви Дяковски на пресконференция днес.

 

Николай Стоянов: Няма да отида в отбор, в който не виждам перспектива за първото място

 

„С огромно желание чакам момента да заработя със състезателите и с колегата Галин Стоянов. Аз и на него съм го казвал – ако мога да избера един треньор от България, с когото да работя заедно, това е той. С тази селекция двамата с него сме длъжни да свършим много сериозна и качествена работа и съответно да има едно много добро представяне на отбора“, допълни той.

 

Богдан Петков: Задължително да се бориш за класиране е порочна практика, нямаме болни амбиции

 

„Такава възможност чакам вече от доста време с нетърпение. Чувствам се абсолютно готов, особено и с помощта, която ще имам от колегата Галин Стоянов“, завърши наставникът.

 

Бранимир Тотев: Искаме този отбор да се развива в бъдеще, мисленето трябва да се промени

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи