Бранимир Тотев: Искаме този отбор да се развива в бъдеще, мисленето трябва да се промени


Бранимир Тотев: Искаме този отбор да се развива в бъдеще, мисленето трябва да се промени
(сн. Пресклуб България)
19-08-2021 16:30 | Мария Маринова

Новият изпълнителен директор на Спартак Плевен Бранимир Тотев е категоричен, че в отбора не трябва да се мисли на парче, а да се работи с мисъл за бъдещето. Ето какво сподели той за ролята си в клуба на пресконференция днес в Пресклуб България:

 

„Не е да няма цели в отбора. Тези играчи, които са в отбора, няма как да ги накарате да не искат да побеждават. Всички момчета, които идват, са с двугодишни договори. Тук не става въпрос да правим тази година нещо, да бием 1-2 пъти или да стигнем до третото място. Идеята е малко да се променят нещата е клуба и оттук нататък да се мисли по друг начин.

 

Димитър Маринчешки: Ще върнем Спартак там, където трябва да бъде

 

Моята задача в отбора ще е не толкова спортната част, колкото развитието на този отбор за бъдеще. Най-големите ни планове са това нещо да се развива. В последните години се изсипват едни пари, за да се купят дадени играчи, догодина свършват парите и не се получава. Идеята е по-скоро да се гради нещо. Дай, Боже, тази година да са здрави момчетата и тази година да е успешна. Не ми се мисли с този коронавирус. Това е идеята – този отбор да се развива и да бъде там, където може.

 

Николай Стоянов: Няма да отида в отбор, в който не виждам перспектива за първото място

 

Единственият отбор, с който поддържам контакти, е Спартак. Аз и затова казах, че вече съм много далеч от баскетбола чисто като спорт. Мога да отида да гледам като запалянко. Моята идея да помогна на Богдан чисто за визията на отбора, дори и от някаква бизнес гледна точка. Никой не се замисля колко трудно се намират и се дават пари за спорт в днешно време. Дълги години баскетболът ми е бил живот, искам да се върна и да мога да помогна с каквото мога. Определено няма да се съблека да играя като Тошко, но с друго се надявам да съм полезен."

 

Александър Дяковски: В началото не ми се вярваше за селекцията, но нямам търпение

 

Богдан Петков: Задължително да се бориш за класиране е порочна практика, нямаме болни амбиции

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Бранимир Тотев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи