Черно море Тича подписа с редица младежи, очаква и чужденци


Черно море Тича подписа с редица младежи, очаква и чужденци
(сн: НБЛ, архив)
03-09-2021 16:10 | Иван Вълчанов

Ръководството на Черно море Тича в лицето на президента д-р Георги Ганчев подписа официално договори с редица млади български играчи.

 

Тимът ще започне новия сезон под ръководството на новия старши треньор Даниел Клечков и помощника му Кирил Петров.

 

Опитът в тима ще донесе Веселин Георгиев, който остава още един сезон в клуба. Той ще бъде обграден от млади играчи, повечето от варненската школа.

 

Варненци измъкнаха един от най-желаните млади баскетболисти у нас това лято - центърът на Шампион 2006 Мартин Тодоров. Ново име е и това на Лъчезар Тошков от БУБА. В тима се завръща и Мартин Коцев.

 

Юношите, които вече са с професионални договори, са: Мартин Йорданов, Берк Мехмед и Любомир Керемедчиев. Ето и останалите официално подписали с клуба към днешна дата: Мартин Стефанов, Цветомир Куртев, Михаил Молдов. В тренировките на тима и състава по преценка на треньорското ръководство ще бъдат и юношите Иван Спиров, Христо Ганчев, Никола Станчев и Димитър Евгениев.

 

За BGbasket.com Ганчев каза, че в бъдеще може да се наложи и да привлекат чуждестранни играчи, най-вече за позиции едно и пет, но все още няма официална информация по въпроса.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи