Баскетболна сватба озари Гоце Делчев


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн: BGbasket.com)

13-09-2021 18:27 | BGbasket.com

Пищна югозападна сватба създаде още едно баскетболно семейство. Бившите състезатели Вили Крачолова и Георги Петров минаха под венчило и си казаха "Да" пред роднини, близки и приятели в родния град на Вили Гоце Делчев.

 

Епидемичната обстановка и датата 12 септември възпрепятстваха част от баскетболните гости да присъстват, но стотици други се забавляваха в прекрасен спа комплекс до малките часове на нощта.

 

Кулминацията на сватбата бе и разкриването на пола на детето, което младото семейство очаква. Вили и Георги ще стават скоро родители на момче! Чаканият малък мъж вече си има и първи екип на Левски, с номера, който носеше татко му - 13.

 

Засвидетелствайки любовта и пълната си отдаденост към семейството, Георги направи необичаен жест - взе фамилията на съпругата си. Вили е потомък на Пейо Крачолов Яворов и сега с бъдещия наследник ще бъде продължен родът на нашия именит поет.

 

Вили сложи край на професионалната си кариера през 2019-а година, като за последно игра за НСА. И тя, и Георги Петров са възпитаници на школата на Левски. Крачолова е играла и за Асеновец 2005, Дунав 8806, Берое Стара Загора, Хасково 2012. Георги бе част от последния шампионски тим на юношите на "сините".

 

Нашият екип им желае от все сърце огромна обич, много щастие и великолепно семейство!

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
7dnisportbg
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи