Комичен гаф: Репортерка взе звезда от НБА за фен


Комичен гаф: Репортерка взе звезда от НБА за фен
(сн. Instagram)
27-09-2021 16:05 | BGbasket.com

Много от играчите в НБА са истински суперзвезди, но явно и на най-известните може да се случи да не ги разпознаят и то в града, чийто отбор представляват. Подобно нещо преживя баскетболистът на Юта Джаз Джордан Кларксън, който бе избран за Най-добър шести играч в НБА за миналия сезон. Това обаче не се оказа достатъчно, за да бъде разпознат от репортерка на местен телевизионен канал по улиците на Солт Лейк Сити.

 

Хайли Кромбълхолм правеше анкета с фенове по повод въведеното изискване за ваксинация или отрицателен тест за коронавирус, за да може да се наблюдават на живо предстоящите мачове на Юта Джаз. Част от задачата на репортера при подобни анкети в САЩ е да поиска интервюираните да кажат името си буква по буква, за да бъде изписано правилно впоследствие.

Дамата не само не разпозна един от най-добрите състезатели в отбора на Джаз, но подобно на останалите Кларксън трябваше да спелува името си.

 

За да стане ситуацията още по-комична нищо неподозиращата репортерка попита баскетболиста дали е бил на мачове на Юта, при което той отговори напълно сериозно: „Да, често.“

 

По-късно, осъзнала гафа си, журналистката публикува откъси от интервюто в социалните мрежи, признавайки колко засрамена се чувства, а Джордан Кларксън реагира с подобно чувство за хумор, че е доволен от факта, че не е объркал името си.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Юта Джаз, Джордан Кларксън
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи