Людмил Хаджисотиров: Борихме се мъжки


Людмил Хаджисотиров: Борихме се мъжки
(сн. FIBA.basketball)
13-10-2021 20:55 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров заяви, че е доволен от показания характер от отбора, въпреки поражението от Апоел Ейлат за начало на груповата фаза във ФИБА Къп.

 

„Направихме няколко грешки, просто те са много класен отбор, селекцията им е за Шампионска лига, не за ФИБА Къп и наказаха бързо тези грешки. Мисля, че играхме добре, борихме се мъжки“, коментира Хаджисотиров пред БНТ 3.

 

„Радвам се, че показахме характер. Смятам, че всички играха с много желание. Ние се учим, с такива отбори няма как да се сблъскаме. Мисля, че през повечето време играхме като равен с равен и се борихме мъжки. Всяка точка, всеки кош е важен, защото в нашата група имаме много силни отбори. Искам каквото зависи от нас да го правим на максимум“, каза още треньорът на Рилски спортист.

 

По повод следващия сблъсък в Полша срещу Трефъл Сопот, Людмил Хаджисотиров заяви: „Тежък мач ни чака. Тези отбори са с високи бюджети, сериозни селекции и много добри треньори. Ако ние играем на максимума на нашия потенциал, ще сме в положение да се борим да печелим мачове. Има неща, които ни липсват, но опитваме да ги компенсираме с много желание и работа.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи