Sesame бонус залози за MVP в новия сезон на NBA


Sesame бонус залози за MVP в новия сезон на NBA
18-10-2021 15:05 | BGbasket.com

Центърът на Денвър Нъгетс Никола Йокич прибра приза за „най-полезен играч“ в редовния сезон на НБА през изминалата кампания, но не успя да изведе своя тим до мач за титлата. Въпреки контузиите на ЛеБрон и Джоел Ембийд, шансовете на „Джокера“ да повтори постижението си не са особено големи. Или поне това ни показват sesame бонус с коефициентите за MVP в настоящия сезон от „лигата на извънземните“. Българският сайт за спортни залози предлага ставка от 14 за ново отличие на сръбския гигант.

 

Sesame определя Лука Дончич като едноличен фаворит за приза. Коефициентът на словенеца е 4.60. Плътно зад него са Кевин Дюрант (6.40), Джоел Ембийд (7.40) и Янис Антетокумпо (7.40). ЛеБрон Джеймс остава далеч назад с коефициент от 14.

 

Кои са най-перспективните залози?

 

Янис Антетокумпо – След невероятно представяне във финалните серии, където той реализира 50 точки в мач номер 6, което подпечата титлата за Милуоки, сега Янис ще е амбициран да покаже превъзходството си и в редовния сезон. Леко учудващо, Sesame го оставя малко назад, което ви дава супер шанса да поставите ранен залог с висока стойност.

 

Той разполага с най-добрия отбор, а и може да се наслади на Източната конференция, в която конкуренцията не е толкова силна. През миналия сезон, „гръцкото чудо“ бе един от тримата играчи, попаднали в топ 15 в реализаторската листа, записвайки и средно дабъл-дабъл за сезона. Ако трябва да сме още по-точни, Янис бе на 5-та позиция, вкарвайки по 28.1 точки на мач. Ако успее да запише отново подобни цифри, той ще бъде в битката за МВП до последните мачове от сезона.

 

Пол Джордж – Кауай Ленърд ще пропусне голяма част от редовния сезон, което отваря стабилни шансове за Пол Джордж. През миналата кампания, той постигна 22.3 точки на мач, но сега ще трябва да се нагърби с далеч повече стрелби. Sesame му определя коефициент от 29, а подобрен залог трябва да бъде добре обмислен. Възможно е да го изиграете и с цел затваряне на част от залога до Коледа.

 

Ако Клипърс бъде сред топ тимовете в Западната конференция, Джордж може да повтори постижението на Йокич от миналия сезон, когато Нъгетс бяха в подобна позиция. Тогава сръбският център-плеймейкър стартира сезона с коефициент от 31 за MVP.

 

Джими Бътлър – друг интересен „лонг шот“ е нападателят на Маями Хийт Джими Бътлър. Сезам оценява шансовете му със ставка 50. Джими разполага с най-добрите съотборници в цялата му кариера, след като „горещите“ добавиха Кайл Лаури и Пи Джей Тъкър към настоящите си звезди: Бам Адебайо, Тайлър Хиро, Дънкън Робинсън и Виктор Оладипо. С толкова добри стрелци, Бътлър може и да не е в състояние да се пребори за нужния му брой стрелби, които да изстрелят статистиките му до челото в подреждането за МВП. Но при коефициент 50, можем да си позволим да поемем подобен риск.

 

Нашият топ залог – Джеймс Хардън

 

От Sesame му дават коефициент 17. Много често, играчи, които се състезават за топ отборите, печелят статуетката за МВП. За това, ние считаме, че „брадата“ има всички шансове за се завърне в битката за „най-полезен състезател“. Бруклин със сигурност ще бъде сред топ претендентите за титлата, което дава сериозен бууст за всички баскетболисти на „мрежите“.

 

Не е никак случайно, че Кевин Дюрант намира място сред топ претендентите. Той е най-кланият играч в роустъра на Стийв Неш, но си заслужава за отделите малко внимание на номер 2 от тима – Джеймс Хардън.

 

Хардън печелеше реализаторския приз три поредни години преди сезон 2020-21. Освен това, „брадата“ е спечелил точно толкова статуетки за МВП, колкото има и Дюрант – една.

 

Ние виждаме огромен дисбаланс в коефициентите, от който залагащите могат да се възползват. Дюрант има проблеми с травми и като нищо отново ще пропусне голяма част от сезона. Той не участва в 40 мача през миналата година, а, за голямо съжаление, травмите го преследват през цялата му кариера. Подобно събитие, колкото и да не го желаем, би отворило огромен прозорец за Джеймс Хардън, който буквално ще срине коефициента му и ще ви даде шанс да затворите своя залог със стабилна печалба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи