Георги Боянов: Нямаше я комуникацията, които имахме досега


Георги Боянов: Нямаше я комуникацията, които имахме досега
(сн. Петър Каменски)
25-10-2021 22:31 | BGbasket.com

Георги Боянов бе най-резултатен за Черноморец при загубата от Левски в зала „Увиверсиада“, завършвайки с 16 точки и 6 борби и заяви, че в този двубой е липсвала обичайната химия в състава.

 

„Не успяхме да направим нападението, което сме тренирали вече два месеца. Темпото ни беше бавно, трудно се освобождавахме от пресата и нещата не ни се получаваха. Нямаше я тази химия, която я имахме във всички мачове, които сме изиграли досега. За първи път това се случва“, каза Боянов, а попитан за едно от новите попълнения на Левски Ивица Радич и дали е толкова труден за опазване, той отговори: „Не бих казал, че е труден за опазване, но той днес игра страхотно. Точно за това говорим. Просто нашата комуникация, химия, я нямаше и в защита.“

 

„Отборът ни може да стигне много, много далеч. Това, което се случи, надявам се, че ще ни събуди за всички мачове, които ни предстоят. Понякога отборите имат нужда от нещо такова и по-добре, че се случи сега, а не във важните моменти. Аз правя всичко, което изисква треньорът от мен и помагам на моите съотборници. Да, винаги бих искал да бъда лидер, но трябва да съм пример за всички останали, за да се случи това нещо. Надявам се, че ще успея в течение на сезона да го направя“, каза още пред MaxSport 2 Георги Боянов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Георги Боянов, Черноморец
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи