Васко Евтимов: Това ще е най-лошият мач на Черноморец тази година


Васко Евтимов: Това ще е най-лошият мач на Черноморец тази година
(сн. Петър Каменски)
25-10-2021 22:49 | BGbasket.com

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов се зарече след поражението от Левски в София с 57:77 точки, че това ще е най-слабият мач на тима му този сезон.

 

„Искам да се извиня на феновете, защото днес те бяха свидетели на един много грозен мач от наша страна. Те не заслужават това. Едно нещо мога да обещая, че това ще бъде най-лошият мач на Черноморец тази година и най-нискорезултатният. Ако бяхме играли примерно срещу Рилски спортист, може би щяхме да загубим и с 40 точки днес“, заяви Васко Евтимов.

 

„Искам да започваме мачовете сериозно. Защото, когато играеш навън е много трудно да наваксаш разликата. Затова трябва да сме по-концентрирани, иначе нещата няма как да станат. В баскетбола борбата под коша е много важен аспект. Днес просто бяхме ужасяващи в атака, нямахме ритъм, когато ни пазеха с голяма агресия, ние просто не можехме да подадем топката. Това трябва да го поправим бързо. Трябва да покажем съвсем друго лице в следващия мач, да се раздадем много повече“, коментира още пред MaxSport 2 Евтимов.

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Черноморец, Васил Евтимов
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
7dnisportbg
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи