Черноморец безкомпромисен срещу обезкървен Берое


Черноморец безкомпромисен срещу обезкървен Берое
(сн. НБЛ)
04-12-2021 21:04 | BGbasket.com

Черноморец записа категорична победа като домакин на Берое със 76:58 в мач от шестия кръг на НБЛ. Бугразлии, за които това е пети успех и имат само едно поражение, победата дойде без много проблеми, а гостите страдаха от кадровите си проблеми и нямаше как да се противопоставят на силния съперник. Баскетболистите на Бойко Миленков са с по 3 победи и загуби до момента. В следващия кръг Черноморец ще гостува на Балкан с дерби, а Берое ще гостува на Шумен.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

 

Домакините започнаха мача със серия от 14:2, но Берое успя бързо да навакса изоставането си и се приближи само на две точки в края на първия период. Черноморец продължи да води до почивката, но така и не успя да натрупа по-сериозна разлика. Ключова в мача беше третата четвърт, през която бургазлии се откъснаха далеч напред и бързо направиха разликата над 20 точки, за да си осигурят безпроблемно доиграване на мача.

 

За Черноморец Кортни Белджър записа 16 точки и 6 асистенции, Тони Троча добави 14 точки, 16 борби и 6 асистенции, а с 13 точки и 7 борби се отчете Уендъл Люис.

 

За Берое 19 точки и 18 борби регистрира Александър Янев, а с 14 плюс 10 завърши Седариан Рейнс. Тимът беше без Обина Олека, новодошлия Дейзън Инграм, Петър Тояганов и Антон Кук.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЧЕРНООМОРЕЦ - БЕРОЕ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2021/2022

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2021/2022

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2021/2022

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2021/2022

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, Берое, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи